Klacht: NIET TE BEREIKEN

op 15 januari 2014 over Belastingdienst in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al vanaf vrijdag 10 januari probeer ik op verschillende tijdstippen, zelfs vanmorgen om 8 uur !!! De belastingdienst te bereiken. Er wordt gezegd dat de wachttijd tussen de 4 en 8 minuten bedraagt, na 20 minuten nog steeds niemand aan de telefoon. Dit gaat alle dagen al zo. Als ik in de middag bel wordt de verbinding zelfs verbroken !!! Dit lijkt toch echt helemaal nergens op. Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker…ja, ja….

Gewenste Oplossing:

Laat ze mij maar terugbellen !

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Belastingdienst

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Belastingdienst nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Zeer slecht