Klacht: Niet reageren op mail en te veel beslag achter houden

op 11 augustus 2016 over LAVG in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na een verkeerd berekende loonbeslag is er inmiddels een herberekening geweest nadat ik mijn klacht hier gemeld had. Er is een bedrag terug gestort. Nog steeds 80 euro teveel ingehouden.!! Maar de uwv heeft geen bericht van herberekening van beslag gehad. En op mijn mail word weer gewoon niet geantwoord. Op voorstellen van betalingen word niet gereageerd. Word geld niet terug gestort. Waar kan ik mijn klachten kwijt over de werkwijze van dit bedrijf?

Gewenste Oplossing:

Wanneer de beslagvrijevoet gehandhaafd word, wanneer er eindelijk fatsoenlijk op mail gereageerd word. Wanneer er gewoon communicatie is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over LAVG

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door LAVG in behandeling genomen

Reactie van de melder van de klacht I.N

1 jaar geleden - Opgelost

Alle klachten die gemeld zijn door I.N