Klacht: Niet nakomen van afspraak plaatsen slimme meter!

Anno Niempje op 06 september 2017 over BAM in de categorie Bouwbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gistermiddag zou BAM namens Liander ons huis voorzien van een slimme meter. Afspraak stond al meer dan een maand gepland met het tijdbestek van 13.30-15.30 uur. Dag van te voren nog een herinnering per SMS ontvangen dat de monteur tussen 15.30 – 16.15 uur langs zou komen. Halve dag vrij moeten nemen van mijn werk, en voor de zekerheid na 13.00 uur de deur niet meer uit geweest, omdat ik al vroeg in de middag een busje van BAM had zien staan. Om 16.45 uur nog niemand aan de deur geweest, en het busje zag ik ook niet meer. BAM opgebeld, krijg je een mevrouw aan de telefoon die niet eens fatsoenlijk ABN kan praten, en mij vervolgens haarfijn uitlegt dat ze maar tot 16.00 uur werken. En dat het waarschijnlijk wat is uitgelopen, en dat ze een nieuwe afspraak voor me kan inplannen. PARDON? Wie denken ze wel niet dat ze zijn? Het kost mij een halve dag loon! Ten tweede heeft de monteur niet eens even de moeite genomen om te melden dat het helaas niet meer ging lukken. Nee, die piept er gewoon tussenuit!

Gewenste Oplossing:

Ik eis dat BAM de kosten vergoed die ik heb moeten maken. Het zou daarnaast ook fijn zijn als ze de medewerkster van het servicecenter een cursus Nederlands aan gaan bieden. En dat de monteur die ingepland stond om bij ons langs te komen zijn/haar excuses aanbiedt.

Beoordeling 1/10 star-1 (10)

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BAM

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BAM nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door