Klacht: Niet meewerken aan terugbetaling Groupon ivm uitschakeling door operatie

op 06 juni 2016 over Esa Massage in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Destijds Groupon aangekocht voor een luxe massage. Mevr. van Esa Massages moest operatie ondergaan en was daardoor enige mnd. uitgeschakeld (naderhand bleek zelfs tot 1 juli 2016). Mijn Groupon had ze inmiddels, vanwege looptijd tot half mei, verzilverd. Vervolgens met haar begin mei gebeld om een afspraak te maken, toen bleek dus dat ze uitgeschakeld was tot 1 juli a.s. Ze gaf aan dat ik ook mijn geld kon terugkrijgen. Nou, dat heb ik geweten. Na diverse toezeggingen (dat ik geld van Groupon zou terugkrijgen), sms-en en telefoongesprekken met haar, reageerde ze op een gegeven moment helemaal nergens meer op. Ik kon dus naar mijn geld fluiten. Achteraf bleek dat ze het geld van Groupon reeds had ontvangen en zij mij dus diende terug te betalen. Gelukkig heeft Groupon dit heel netjes voor mij opgelost! Maar mevr. Rutha Weldezion van Esa Massages krijgt van mij de koude douche! Zo ga je niet met je klanten om…..

Gewenste Oplossing:

Wanneer zij mijn klacht onder ogen krijgt

Alle klachten die gemeld zijn door gdebreij