Klacht: niet meer naar mij mailen

op 19 juli 2017 over Medium Amanda in de categorie Chat sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Medium Amanda over deze klacht.

Reactie van de melder van de klacht aavandam

11 maanden geleden - toch weer een mail ontvangen van Medium Amanda. Stop toch er mee. Ik vind het heel vervelend als u dat naar mij e-mailt. Ik doe er toch niets mee. Stop toch met dit rommeltje aub.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Medium Amanda in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Medium Amanda een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Medium Amanda

Heeft op 31 juli 2017 om 10:34 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste A.C. van Dam-Saly,

Graag willen we u helpen door uw email adres handmatig te verwijderen uit ons bestand. Kunt u ons via Amanda@mediumamanda.nl laten weten op welk email adres u de emails ontvangt? We gaan het dan per direct voor u oplossen. Tevens bestaat ook de mogelijkheid om uzelf uit te schrijven voor de emails.

Met vriendelijke groet,
Support Team Medium Amanda

Heeft op 02 augustus 2017 om 19:56 geantwoord

Net is er weer een e-mail van Medium Amanda ontvangen op mijn e-mailadres. Nu echt de laatste keer anders schakel ik de politie in. U moet mijn e-mailadres niet gebruiken. Ik heb het niet aangemeld.

Alle klachten die gemeld zijn door aavandam