Klacht: Niet meer mijn favoriete drankje

op 01 juli 2017 over Lipton in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedendag

Ik dronk overal mijn favoriete drankje de Lipton ice tea Sparkling. Ik vond het al een andere smaak hebben. Lag niet aan mij alleen. Mn familie merkte ook verschil. Na het zoeken op internet bleek het recept veranderd te zijn. Eerst was de oude versie nog te koop, maar nu helaas niet meer te vinden.
Vind de nieuwe smaak echt vies en echt heel jammer!!!

Gewenste Oplossing:

Als de oude smaak terug komt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lipton

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lipton nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jolandakalis