Klacht: Niet helemaal oplossen van de tabs

op 02 april 2013 over Ariel in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had de tabs van Ariel ontdek en vond het zeer makkelijk. Niet meer dat gedoe met het bolletje en dat je dan misschien teveel wasmiddel zou gebruiken. Ik heb na een paar keer gebruiken, nu steeds last dat de waarschijnlijk niet helemaal oplossen. Als de machine klaar is, dan zit er op mijn kleren een soort slijm, dat hard wordt als de kleding droogt.
Ik dacht eerst dat het misschien kwam, omdat ik het verkorte programma gebruikte, maar ook met de lange (kleine 2 uur)programma, krijg ik dat op mijn kleding en moet ik het dus weer opnieuw wassen. Ik baal hiervan, want ik heb bij aanbiedingen best wel een voorraad ingeslagen enwil het nu niet meer gebruiken, omdat ik het smerig vind.

Gewenste Oplossing:

Kan ik niet of mijn geld terug krijgen of het wordt omgeruild voor vloeibaar wasmiddel.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ariel

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ariel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mariel13