Klacht: Niet geholpen

op 14 augustus 2016 over Subway in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij waren 13 augustus 2016 om 5 voor half 9 in Apeldoorn bij laan van dierenriem en een medewerker zei dat ze al gesloten waren terwijl we nog ruim 5 minuten hadden maar hij vertikte om ons te helpen ik vind dit niet normaal dat ze zo met hun klanten omgaan dit is een reden om nooit meer een broodje af tehalen

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn geweest als ik gewoon geholpen was vind dit echt een zeer kwalijke zaak ik hoop dat ik wat te horen krijg en op z'n minst iets van een tegoedbon of andere compensatie anders ga ik iedereen vertellen wat voor een slechte service er geleverd is vind dit echt belachelijk

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Subway

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Subway nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Royvandun