Klacht: niet eens met contract

op 03 mei 2016 over leesland in de categorie Magazines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb gelijk de abonnement geanuleerd toen ik jullie papier contract kreeg want ik zit onder beschermings bewind en mag geen abonnementen afsluiten en heb me eens niet aangemeld en nu moet ik twee jaar lang betalen en krijg van jullie ook geen cadeau en wel betalen maar niks krijgen dus zo gaan jullie met mensen om dit is oplichting

Gewenste Oplossing:

dat ik kosteloos van jullie af ben en jullie eerlijk zijn en waarom betalen terwijl ik niks ontvang

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar leesland over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door leesland in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Renate Boltendal