Klacht: niet eens met contract

op 03 mei 2016 over leesland in de categorie Magazines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb gelijk de abonnement geanuleerd toen ik jullie papier contract kreeg want ik zit onder beschermings bewind en mag geen abonnementen afsluiten en heb me eens niet aangemeld en nu moet ik twee jaar lang betalen en krijg van jullie ook geen cadeau en wel betalen maar niks krijgen dus zo gaan jullie met mensen om dit is oplichting

Gewenste Oplossing:

dat ik kosteloos van jullie af ben en jullie eerlijk zijn en waarom betalen terwijl ik niks ontvang

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar leesland over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door leesland in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat leesland een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

leesland

Heeft op 31 januari 2017 om 11:33 geantwoord

Geboden Oplossing:

Deze mevrouw is geen lid bij ons maar waarschijnlijk bij heerlijkthuis in Arkel.
Wij kunnen deze mevrouw dan ook niet helpen.
Het komt er vaak voor dat wij verwart worden met een ander bedrijf, erg vervelend. De consument moet eerst eens goed kijken waar ze lid zijn voordat er negatief over het verkeerde bedrijf wordt gedaan.

Alle klachten die gemeld zijn door Renate Boltendal