Klacht: niet betaald maar wel binnen?

op 24 mei 2016 over Allure Kristalpad in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb net een pakketje van allure kristalpad gekregen , ik had naar dit merk gezocht en gekeken of mijn kortingscode zou werken maar hiervoor moest ik eerst mijn persoonlijke gegevens invullen, toen ik er achter kwam dat de code werkten heb ik de bestelling NIET meer afgerond en ben ik naar iets anders gaan kijken maar nu heb ik het product ( starterspakket twv 39,95 met korting: 29,95) thuis zonder dat ik een mail of een betaling heb moeten bevestigen wat moet ik nu doen?

Gewenste Oplossing:

Als ik weet wat ik nu moet doen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Allure Kristalpad

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Allure Kristalpad nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Allure Kristalpad in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door kissesmonique