Klacht: Nep profiel op mijn naam en mijn fotos

op 27 mei 2016 over Badoo.com in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste lezer,

Ik hoor net via vrienden dat ik op badoo sta maar ik heb daar geen profiel op. Iemand gebruikt mijn naam en openbare foto’s van Facebook. Zou dit per direct kunnen worden aangepakt. Mijn naam is Dennis de Jong 24 jaar en voor meer informatie over mij kunt u benaderen. Ik stel het op prijs als dit neppe profiel heel snel wordt verwijdert want hier ben ik niet van gediend.

Met vriendelijke groet,

Dennis de Jong

Gewenste Oplossing:

Wanneer het neppe profiel is verwijdert

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Badoo.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Badoo.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Geenikwilergeennnnn