Klacht: Nep profiel

op 28 maart 2015 over Badoo.com in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste meneer/ mevrouw,

Mijn naam is X, volgens mij is er iemand die een profiel heeft aangemaakt voor mij. Op mijn oude mail : Y krijg ik steeds berichten dat er bericht op mijn Badoo zijn achter gelaten. Graag zou ik dat nepprofeet verwijderd zien en de geen mails meer ontvangen.

Ik hoor graag van u,

Gewenste Oplossing:

Als het profiel weg is

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Badoo.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Badoo.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Verwijdermijnprofiel