Klacht: Ncoi jaagt mij op extra, ongemaakte kosten

op 01 juni 2021 over NCOI in de categorie Opleidingen en cursussen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een jaar geleden ben ik begonnen met de cursus ‘HBO Kinderpsychologie’ aan de NCOI. De cursus van 12 maanden bevatte welgeteld 3 modules; ontwikkelingspsycholathelogie, het begeleiden van ouderen en jongeren en de module ontwikkelingspsychologie.
Na een aantal keer examen te hebben gedaan jn deze vakken, ben ik echter nooit geslaagd vanwege examens die niet voldoen en lesmateriaal dat niet aansluit. Ook volstaat de studie niet als een HBO maar schiet je er eigenlijk niks mee op. Je betaald alleen heel veel geld. 330 euro per maand, 195 euro per herexamen en nog allerlei hoge kosten extra.
Na gestopt te zijn omdat ik de NCOI begon te wantrouwen, rekenen zij mysterieuze kosten extra bovenop de eindafrekening en weigeren mij specifieke gegeven te sturen van gemaakte kosten. Ze doen werkelijk niks met mijn klachten.

Gewenste Oplossing:

Zodra de NCOI mij kan vertellen waar de extra kosten vandaan komen en naar mij luistert.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar NCOI over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Deze klacht is zojuist door NCOI in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door KristelM