Klacht: Naakt op televisie

op 08 augustus 2016 over RTL 5 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik vind het erg slecht om naakt uit te zenden. Er wordt reclame gemaakt waarin naaste mensen te zien zijn. Kinderen zien dit allemaal en gaan geloven dat naakt zijn heel normaal en goed is. Wat dus totaal niet de bedoeling is. Ik vind het echt niet kunnen dat er zoveel naakt is op tv, al helemaal niet als kinderen gewoon mee kunnen kijken

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als het programma Adam zoek Eva van de tv verdwijnt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 5

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 5 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Willempie94