Klacht: Na 10 dagen nog niet binnen

op 29 augustus 2016 over 1001extensions in de categorie Kappers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ook ik heb extensions besteld, inmiddels 10 dagen geleden en nog niks binnen. Na het lezen van meerdere klachten ben ik ervan overtuigd dat ik ook niks meer binnen zal krijgen. Wat ik gek vind is dat ze hun producten wel naar verschillende bloggers versturen zodat zij er een review over schrijven.

Gewenste Oplossing:

Zo spoedig mogelijk de extensions ontvangen en ander mijn geld terug!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over 1001extensions

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over 1001extensions nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door fleuurd