Klacht: Monteur niet op komen dagen

op 18 september 2018 over BAM in de categorie Bouwbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De monteur is niet op komen dagen op de afspraak (stond van 15.30 uur en 16.30 uur). Hiervoor heb ik wel een halve vrije dag moeten nemen.

Ik heb rond 17.00 uur gebeld. Hierop werd mij medegedeeld dat dit niet jullie probleem is. Uiterst onbeschaafd en brutaal. De naam van de medewerker die ik gesproken heb is mij helaas ontgaan. Het betreft een vrouwelijke medewerker met een zwaar buitenlands accent. Ook zou deze betreffende medewerker een e-mail sturen met daarin de procedure in geval van een klacht met daarbij haar naam. Deze mail is nimmer door mij ontvangen.

Gewenste Oplossing:

Graag z.s.m. een nieuwe afspraak en compensatie van de vrij genomen uren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BAM

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BAM nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door kevinorsel