Klacht: Mok zonder foto

op 06 juni 2016 over PrachtigKado.nl in de categorie Internetshops - Cadeau's

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een leuke magische mok besteld met foto uiteraard anders zie ik het nut er niet van in een magische mok te bestellen. Echter is er geen foto toegevoegd. Heb heel vaak geprobeerd te bellen, ingesproken maar geen gehoord. Chatprogramma op de site vertelde mij dat ik moest mailen. Heb een paar dagen geleden al gemaild. Vandaag reactie gekregen dat ik geen foto toegevoegd zou hebben.

Gewenste Oplossing:

Als zij mij een mok sturen met de foto.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over PrachtigKado.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over PrachtigKado.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sarah082