Klacht: Mocht vliegtuig niet in

op 19 juli 2017 over Wizzair in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was op tijd op het vliegveld maar de security heeft 3 keer opnieuw mijn bagage moeten checken. Hierdoor kwam ik te laat bij de gate. Ik had nog 10 minuten, maar mocht het vliegtuig niet in. Vervolgens werd ik van het naar der gestuur om mijn ticket om te boeken. Uiteindelijk kwam ik een uur later bij de balie, maar zij waren erg onbeleefd en wilden mijn ticket niet om boeken. Ik kreeg een aanbod wat 3 keer duurder was dan op de website. Nu moet ik 2 dagen extra in Polen blijven omdat er geen eerdere vlucht gaat. De andere vluchten zijn veel duurder.
Vlucht : W6 1371 WARSAW CHOPIN-EINDHOVEN

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag mijn ticket om willen boeken voor de eerst volgende vlucht, Want dat wilden zij aan de balie namelijk niet doen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Wizzair

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Wizzair nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Narmina