Klacht: Mocht mijn kippenstukken niet kiezen

op 01 mei 2017 over KFC in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 1 mei 2017 om 18:55 had ik een variety box bestelt bij kfc apeldoorn ik vroeg aan het cassiere mag ik kippenpoten in mijn box want ik lust niet zo veel vlees en ik krijg te horen van het cassiere dat zo mogen geen verandering doen in een variety box maar zij heeft zelf mijn variety box gemaakt.ik vond het echt brutal van de cassiere dat zij weet wat ik wil en toch het grootste kip in mijn box gegooid.

Gewenste Oplossing:

dat het mogelijkebis om mijn eigen kippenstuk in mijn variety box bestelt!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KFC

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KFC nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ludmara