Klacht: misleiding verkoper

martijn2806 op 15 december 2013 over Saturn in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo allemaal,

Door de verkoper niet gewezen op het feit dat de tv van reparatie afkomstig is. De TV stond netjes tussen alle andere dozen en hierdoor leek het alsof de TV als nieuw was. Bij thuiskomst gezien dat er geen afstandsbediening bij de TV zat. Ik ga morgen terug naar de Saturn op Zuidplein!! Zorgen zij niet voor een redelijke oplossing kom ik hier nooit meer!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer men mij hetzelfde originele product aan kan bieden ipv dit product! Anders ziet men mij en vele anderen hier nooit meer terug. Deze slinkse verkoopmethode vind ik erg smerig!

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Saturn

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Saturn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door