Klacht: misleidende klantenwerving

op 09 juli 2012 over BDR in de categorie Containerreiniging

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

BDR containerreiniging is bij mij aan de deur geweest met de mededeling dat zij op verzoek van de Gemeente voortaan gratis de containers gaan reinigen, dit in het kader van de door de Gemeente opgelegde reinigingsrechten. Ze lieten mij een papier tekenen. Ook moest ik mijn bankrekening opgeven (in verband met de belasting). Van de Gemeente hoorde ik dat dit puur verzinsel is. Later kreeg ik een brief van het bedrijf als nieuwe abonnee. Zonder vermelding van een tarief. Ik schreef geen prijs te stellen op hun diensten.Toch werd door hen € 88,50 van mijn rekening geincasseerd. Ik liet dit ongedaan maken. Nu ontving ik een factuur. opm. het bedrijf was uitgeschreven uit de K.v.K. en is volgens de factuur nu en met een ander banknummer, weer ingeschreven.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als het bedrijf mij schriftelijk laat weten dat ik geen klant ben en mij verder niet meer benadert.

Alle klachten die gemeld zijn door mielfrenkel