Klacht: mijn klacht wordt niet serieus genomen

op 14 september 2017 over Subway in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb twee dagen geleden gehad dat ik het verkeerde broodje meekreeg. toen ik gister langs ben geweest bij de subway Zoetermeer met mijn klacht werd ik niet serieus genomen en zei de medewerkster dat het mijn eigen fout is omdat ik had moeten opletten. toen ik aangaf dat ik niet kon opletten omdat ik moest betalen werd ze boos.

Gewenste Oplossing:

ik wil een vergoeding van mijn broodje.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Subway

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Subway nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Eksimar