Klacht: Mijn haar is verpest!

op 11 mei 2017 over Yes! Worldwide Hairsalons in de categorie Kappers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben een week geleden geweest bij kapperszaak Yes in bergen op zoom. Ik heb 8uur in een kapperszaak gezeten om vervolgens 3 x achter elkaar geverfd te worden ( incl bleek ). Me haar is gewoon dood en lelijk! Me haar komt niet eens in de buurt van wat ik wou! Heb zelfs vlekken in mijn haar met een groene gloed. En op facebook geven ze aan met een oplossing te komen. Nou ik kan je vertellen dat ik elke keer dezelfde bericht krijg en nu zelfs ben geblokkeerd, via de mail hebben ze een keer gereageerd en nu houden ze het op negeermodus. En als ik na de desbetreffende filiaal bel dan vertellen ze doodleuk dat ze er mee bezig zijn. Met wat dan precies? Want als ik vraag hoe lang het gaat duren weet ze het even niet meer: Ik eis een oplossing!

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden wanneer ze mij haar een behandeling geven om het iets gezonder te maken. Of alleen al te laten lijken

Alle klachten die gemeld zijn door Nesjeh