Klacht: Mijn account verwijderen.

Nillo_444 . op 27 oktober 2017 over Netlog in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer/mevrouw.

Wilt u mijn account per direct verwijderen. Ik heb meerdere malen een mail naar jullie verstuurd. Kunnen jullie reageren op mijn verzoek. Het gaat om account nillo_444

Gewenste Oplossing:

Als jullie mijn account verwijderen per direct!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Netlog

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Netlog in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Netlog een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Netlog

Heeft op 28 oktober 2017 om 11:03 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemorgen,

Bedankt voor je bericht. Ik heb je account zonet verwijderd uit onze directory.

Als je gegevens verwijderd werden uit onze directory, maar nog steeds op te vragen zijn via een zoekmachine (Google bijvoorbeeld), betekent dat dat je gegevens nog in de cache (= het tijdelijke geheugen) van die zoekmachine opgeslagen zijn. Je kan dus wachten tot de cache geüpdatet wordt of Google contacteren (en zeker ook vermelden dat de originele Netlog pagina verwijderd werd van de site). Je vindt hier meer informatie: http://support.google.com/webmasters/bin/answer.py?hl=nl&answer=1663637

Mocht ik je verder ergens mee van dienst kunnen zijn, aarzel dan aub niet me opnieuw te contacteren. Fijn weekend verder!

Alle klachten die gemeld zijn door