Klacht: Met spoed om ambulance verzocht, kwam bijna een uur later pas

op 17 juni 2016 over 112 alarmcentrale in de categorie Artsen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 24 mei jl. is er met spoed door de huisarts van mijn ouders in Hoevelaken een ambulance gebeld voor mijn moeder via het alarmnummer 112. Deze ambulanceopvolging heeft bijna een uur geduurd voordat die er was. Later bleek bij binnenkomst in het ziekenhuis als ze 5 minuten later was binnengekomen dan had ze dit niet overleef. Wij zijn hier erg ontstemd en boos over. Dit kan en mag niet meer voorkomen en willen dat dit serieus wordt opgepakt om een eventuele volgende keer te voorkomen.

Gewenste Oplossing:

Als deze klacht serieus wordt onderzocht en in behandeling wordt genomen en ik hier een reactie op mag ontvangen. Dit had het leven kunnen kosten van mijn moeder en daar heeft ze heel heel dichtbij gezeten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over 112 alarmcentrale

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over 112 alarmcentrale nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hoevelaken