Klacht: Menselijkheid is weg!

Truus24 Jansen op 02 november 2017 over UWV in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zit in de ziektewet met een evenwichtstoornis. Of ik maar even naar het evenwichtscentrum in Apeldoorn wil gaan. Dat het aan de andere kant van het land is, is niet zijn probleem. Dan moet er maar iemand met mij erheen rijden, of ik moet maar een hotel nemen. HALLO!! Ik heb dat geld niet!.Ik ben werkeloos!
Ik moet blij zijn dat ik nog in de ziektewet mag blijven. In de WW had ik sollicitatieontheffing vanwege mijn scholingsvoucher, nu moet ik solliciteren en 40 uur gaan werken en daarnaast maar zien wanneer ik mijn studie afrond. Ik volg ook een dagbehandeling, maar er zitten nog uren genoeg in de avond om dat te gaan werken.

Gewenste Oplossing:

Als er weer eens mensen bij het UWV gaan werken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over UWV

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over UWV nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door