Klacht: Membership opgezegd toch moeten betalen

op 26 augustus 2016 over lexamore.nl in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 1 malig een aanbieding geaccepteerd van 9.99 en heb direct 2 a 3 dagen mijn Membership weer opgezegd zodat het niet automatisch weer word afgetrokken van mijn rekening heb geprobeerd om contact met hun te krijgen maar dat lukt ook al niet nu willen ze in eens 50 euro van mijn rekening halen klopt geen biet van

Gewenste Oplossing:

Ben tevreden dat ze mij uit schrijven en dat ze die 50 euro niet van de rekening halen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over lexamore.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over lexamore.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bert warring