Klacht: Melba Toast

op 19 juni 2016 over Hadevo bakeries in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer/mevrouw,

Ongeveer 2 weken geleden heb ik U een mail gestuurd betreffende een pak Melba Toast. Ik heb een pak toast bij de Aldi in Oss gekocht. Toen ik de toast openmaakte, besmeerde en op wilde eten, zat er al een raar luchtje aan. Ook de smaak is niet lekker. De toast ruikt muffig en de smaak is ook niet lekker. De tht-datum is goed. Daar ligt het niet aan. Helaas heb ik tot op heden nog niks van U vernomen. Mij is altijd geleerd: De klant is koning, maar bij uw bedrijf schijnbaar niet.

Met vriendelijke groet,

S.H. Lub

Gewenste Oplossing:

Dat ik het aankoopbedrag ontvang op mijn bankrekening

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hadevo bakeries over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Sharon Lub