Klacht: Mail via noreply@uwv.nl

op 11 juni 2016 over UWV in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds vanmiddag 12:15uur tot nu toe 19:15uur al 28 keer hetzelfde mailtje van het UWV in mijn berichtenbox: Nieuw bericht in de werkmap. Er werd vandaag onderhoud gepleegd tot ongeveer 13:00uur maar dit is iets te assertief lijkt mij en op zaterdag is het UWV zelf uiteraard niet bereikbaar. Zijn er meer mensen bij wie dit vandaag gebeurd.

Gewenste Oplossing:

Als het versturen van dezelfde mailtjes stopt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over UWV

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over UWV nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door J.E.M.