Klacht: Mail kwijt

op 20 september 2016 over Hotmail.com in de categorie E-mail providers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds vorige week mis ik twee jaar mailhistory uit mijn inbox en box met verzonden items (tussen juni 2014 en half juli 2016). Gewoon verdwenen. Ik heb ze niet verwijderd en het lukt mij ook zelf niet om ze terug te zetten (alle adviezen op Internet al opgevolgd). De support afdeling van Hotmail is heel moeilijk te bereiken. Via de Microsoft Community. Maar ook daar krijg je enkel standaard antwoorden.

Gewenste Oplossing:

Wanneer Hotmail achterhaalt wat er met mijn berichten is gebeurd en ze terugplaatst en ik daar ook een fatsoenlijk antwoord op krijg van Hotmail.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Hotmail.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Hotmail.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lke