Klacht: magic spoon

op 01 oktober 2016 over Kellogg's in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

mijn dochter van zes. Zag in de winkel een kellogs verpakking staan. en er stond op bij aankoop bij een verpakking krijg je een magic spoon gratis bij. Dus heb ik er een gekocht op de achterkant staat. Dat je naar een website moest gaan. www.kellogs.nl/magicspoon. En dat had ik ook gedaan maar toen stond er dat de actie is gestopt. En toen keek ik op de achterkant en stond er van 01/07/2016 t/m 31/03/2017

Gewenste Oplossing:

Als ik een magic spoon krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kellogg's

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kellogg's nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door nikatj2