Klacht: machtsmisbruik cbr om rijbewijs terug te krijgen

op 19 september 2017 over CBR in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb al sinds mijn 18e na 2x examen doen,mijn auto rijbwijs gehaald.Daarna 8 jaar professional tram beatuurster. Nooit aanrijding met letsel of ongeluk gehad. Ben 2016 door onwel worden in auto. Door ambulance en politie ziekenhuis in 2016 beland. 1600 euro CBR Boete betaald en ondertussen ruim jaar verder en onderzoek netjes gedaan in juli 2017 Pas 12 weken na juli,dus net septemer 2017 uitslag per brief cbr terug. met de mee de deling….rijbewijs ongeldig nu. en na jaar pas nieuwe test en weer/ nog ff 700 ophoesten….!!!

Corrupt Als wat CBR… geld binnen harken…

Gewenste Oplossing:

rijbewijs per direct 2017 terug willen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over CBR

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over CBR nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Samantha Corzilius