Klacht: Maandag naar school maar ’s avonds gebonk

op 26 augustus 2016 over Mysteryland in de categorie Feest/Festival/Evenement

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik moet maandag weer naar school maar dat gaat lekker met mysteryland. Heerlijk de volgende dag met koppijn in de natuurkunde les. Alsjeblieft doe er wat aan ik woon er schuit tegenover en ze houden niet eens rekening met de datum voor mensen die naar school moeten, moeten werken, etc. Alsjeblieft doe er wat aan!!

Gewenste Oplossing:

Een vergoeding van de schade die ik g oplopen door gemiste aantekeningen ivm hoofdpijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Mysteryland

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Mysteryland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Giovanni__