Klacht: Livestreams Utopia

op 08 juli 2017 over SBS 6 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Waarom krijgen wij zo vaak de bomen en lantarenpalen te zien, het is niet leuk meer om naar de streams te kijken zo. Ik den er sterk over na om mijn paspoort op te zeggen zonde van mijn geld. Ik hoop op een antwoord van jullie te krijgen.

Gewenste Oplossing:

Ben tevreden als het opgelost wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over SBS 6

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over SBS 6 nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht Reina Cusiel

2 maanden geleden - Kunnen jullie misschien iets doen aan het gevloek bij sommige bewoners, er valt de ene ziekte woord naar de andere ziekte woord. Ik vind dit niet kunnen, en dan het gespuug van Chipp komt zo goor over op de Livestreams.

Alle klachten die gemeld zijn door Reina Cusiel