Klacht: liegende kassière en geen garantie

op 31 januari 2014 over Bart Smit in de categorie Speelgoedwinkels - Ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb onlangs vandaag de game gta V gekocht bij de bartsmit.
Toen ik hem wou terugbrengen heeft de kassière gezegt dat de game gesealed moest zijn en dat ik deze al had opengemaakt. Echter heeft ze mij het spel zonder seal gegeven en ook niet gevraagt of ik het er om wou, alleen om een tasje gevraagt. Ze bleef ontkennen, maar na aanleiding van de videobeelden beweerde ze dat ze had gevraagt of ik er een seal omheen wou.
Dit was niet waar maar er zat geen geluid bij de beelden dus kon ik dit alleen met een getuige bewijzen. De kassière en haar collega’s zijn er niet verder op in gegaan en we werden niet meer geholpen.

Gewenste Oplossing:

Er was geen oplossing. De zaak werd genegeerd door de kassières. Ik heb geen geld terug gekregen of een tussenoplossing

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bart Smit

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bart Smit nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door CamielmlP