Klacht: levering bct g 3 kaart taxi

op 10 maart 2020 over Kiwa in de categorie Certificeringsbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 21 maart a.s. moet mijn bct g 2 taxikaart omgeruild zijn voor de bct g 3 kaart.Het is nu 10 maart en heb nog steeds geen bericht gehad van kiwa of mijn kaart aangemaakt gaat worden.Op hun site staat zelfs dat ik geen recht heb op een nieuwe kaart terwijl ik aan alle eisen voldoe.

Het probleem is dat de oude kaart vanaf 21 maart niet meer werkt en ik mijn werkzaamheden niet meer mag uitvoeren en ook geen inkomsten meer heb.Heb zowel schriftelijk en zeker 10 keer telefonisch contact gehad maar resultaat blijft uit

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ik voor 21 maart mijn nieuwe chauffeurs kaart in mijn bezit heb en gewoon kan blijven werken

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Kiwa over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door wiltoon