Klacht: Leveren de bestelde en betaalde producten niet!!! Geen geld terug

op 20 juli 2012 over abc behang in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een bestelling gedaan bij abc-behang.nl dit was via de oude site van dit bedrijf ( www.allebehang.nl) Ik heb de bestelling netjes betaald maar kreeg niks binnen. Ik heb contact opgenomen met het bedrijf en die vertelde mij dat ik via een oude website had besteld en dat dit product niet te leveren was. Ik vroeg om mij geld terug te boeken aangezien ik mijn behang niet kreeg. Dit moest overlegd worden of ik moest maar ander behang uitzoeken. Nou zit het zo dat de behang die er nu aangeboden wordt vele malen duurder is dan het behang wat ik via de aanbieding besteld heb er zit ongeveer 18 euro verschil in per rol! En omdat ik geen ander behang wil hebben vind ik dat ik recht heb op mijn geld. Het bedrijf stelt voor iets anders uit te zoeken maar met mijn budget en en het aantal rollen dat ik nodig heb is dit niet haalbaar. abc behang blijft voet bij stuk houden en geeft geen geld terug of het bestelde behang! Schande

Gewenste Oplossing:

geld terug!

Alle klachten die gemeld zijn door jennifer123