Klacht: Legertank rijden bij traffic Control

op 17 januari 2014 over Traffic Control in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Via veilingssite gewonnen, betaald en konden we een datum via een website inplannen. 3 keer werd het heel kort van tevoren afgezegd omdat de tank kapot is. Bestaat die tank wel vraag ik me af? Na een tijdje op google ben ik er nu achter gekomen dat het bedrijf failliet is en de droom van mijn man niet meer uit gaat komen. Jammer, jammer, jammer.

Gewenste Oplossing:

Geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Traffic Control

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Traffic Control nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door SPanhuyzen