Klacht: Last van buikpijn diaree

op 22 augustus 2016 over KFC in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gister 21 augustus 2016 heb ik samen met mijn vriend bij de kfc gegeten. En we hebben beide de volgende dag last gekregen van buikpijn en diaree en prikkelende pijn bij de kont tijdens op het wc zitten. Dit is al een paar keer gebeurt en ik hoor het ook van de mensen om me heen ook dat zij precies hetzelfde problemen hebben. Ik hield echt van kfc maar na de zoveelste keer dat dit is gebeurt ga ik er niet meer naar toe. Jammer dit.

Gewenste Oplossing:

Ik weet niet waardoor het komt. Dat prikkelende gevoel komt misschien doordat de kip misschien heet is maar ik neem altijd gewoon eigenlijk de normale maar diaree en buikpijn komt echt wel door de kwaliteit van de kip of patat of brood weet het niet. Eerst gebeurde dit niet maar nu wel dus het heeft sowieso met kwaliteit te maken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KFC

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KFC nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door GS38x