Klacht: Lamborghini Gallardo rid van 15 minuten

op 20 januari 2014 over Traffic Control in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb van mijn vrienden een Lamborghini Gallardo rid van 15 minuten voor mijn verjaardag gekregen. nadat ik op 13-09-2013 een reservering had gemaakt werd mij gemeld dat het materiaal kapot was en dat ik een nieuwe afspraak mocht gaan maken. deze afspraak had ik vervolgens verplaats naar 12-12-2013 en toen kreeg ik het zelfde verhaal. nu ik weer een afspraak wil gaan maken blijkt het bedrijf failliet te zijn en zijn de dus niet meer bereikbaar.

Gewenste Oplossing:

als ik een vervangend evenement krijg met de zelfde waarde ( die ik ook leuk vind) of mijn geld terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Traffic Control

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Traffic Control nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door plarco