Klacht: Lamborghini circuit rijden

op 25 januari 2014 over Traffic Control in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Meer dan een half jaar geleden heb ik via vakantieveilingen een veiling gewonnen voor lamborghini circuit rijden. Hierna heb ik meerdere malen geprobeerd om een afspraak te maken, maar steeds kreeg ik te horen dat er geen data beschikbaar waren en kreeg ik een nieuw ticket om op een later tijdstip een nieuwe afspraak te maken. Nu is de site van traffic control niet meer beschikbaar en lees ik op verschillende sites dat traffic control failliet is. Nu ben ik niet alleen mijn geld kwijt, maar heb ik ook iemand teleur moeten stellen die er erg veel zin in had. Ik hoop dat er hiervoor een oplossing kan komen.

Gewenste Oplossing:

Geld terug of alsnog circuit rijden in de Lamborghini

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Traffic Control

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Traffic Control nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Babettedehaan