Klacht: kras en win een efteling cadeaukaart

op 08 januari 2014 over Bart Smit in de categorie Speelgoedwinkels - Ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik wil weten hoe het komt dat ik niet verder geraak om te zien wat ik gewonnen heb. ik ga eerst naar de websit en tik mijn code in daarna vragen ze mijn emailadres en als ik erop klik krijg ik te lezen in een kader dat er iets fout is.maar ik zou niet weten wat.kan je me helpen. mijn krasnr is 968ntu2 en mijn email is [email protected] gmail.com .laat je iets weten wat ik gewonnen heb aub .DANK BIJ VOORBAAT

Gewenste Oplossing:

DAT JE ME HELPT ZOALS HIER BOVEN VERMELD

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bart Smit

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bart Smit nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]