Klacht: Koud en slappe kip

Missykloeng op 27 april 2020 over KFC in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vlug ff gestopt bij kfc s hertogen bosch een boneless bkt genomen verder geteden onderweg opengemaakt en gaan eten echt bagger de kip popcorn en de kipsticks waren zo slap dat get ecjt te vies was om te eten friet was lauw ik vind dit echt betreurens waardig heb al niet teveel budget dus ik was zwaar teleurgesteld mbg miranda

Gewenste Oplossing:

Nou ik was tevreden bij kfc in cypres echt alles vers en lekker knapperig gebakken

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KFC

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KFC nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Missykloeng