Klacht: Koud, chaos en minimale dure catering

Miranda Raddrr op 21 november 2022 over Toppers in Concert in de categorie Feest/Festival/Evenement

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteren bij Toppers in Concert in Amsterdam. ArenA geweest.

Wij hadden onze uiterste best gedaan om in stijl en juiste thema Flower Power/Purple naar de Toppers te gaan. Echter was het er binnen zooo koud!!! Dat we onze jas de gehele avond aan hebben moeten houden en er dus weinig van onze kleding te zien was. Zelf met het dansen kregen we het niet veel warmer. En wij niet alleen!!

Daarnaast waren de catering faciliteiten (eten) zeer minimaal tot niet aanwezig (wij stonden op veld). En het eten wat er was was schreeuwend duur €7,- voor een patatje! Ik weet dat men moet verdienen en dat alles duurder is geworden maar deze prijs was buiten proporties.

Ook het parkeerbeleid was rampzalig. Ze zeggen kom met oC maar het station was geruime tijd afgesloten. Gelukkig (dachten wij) lieten we ons ophalen maar ook dat was een ramp omdat de arena per auto bijna niet meer bereikbaar was wegens omleidingen van de verkeersregelaars die t zelf ook niet wisten wat wel en niet kon/mocht. Mijn man heeft hierdoor 2x half Adam gezien en werd kwaad aangesproken door een andere verkeersregelaar dat hij hier niet mocht rijden terwijl zijn collega mijn man die kant opstuurde.

Al met al een koud gevoel aan overgehouden. Jammer !!

Gewenste Oplossing:

Herkansing op warme locatie

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Toppers in Concert

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Toppers in Concert nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Miranda Raddrr