Klacht: kort geknipt

op 03 juli 2016 over Brainwash Kapper in de categorie Kappers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

14 dagen geleden in Capelle a/d IJssel, winkelcentrum Schollevaar mijn haar laten knippen, het was ongeveer 5 cm. onder mijn oren, ik zei dat er achter wel iets van af mocht, in model, tot mijn verbazing bleef er geknipt worden, dan weer links, dan weer rechts, op het eind was het opgeknipt, halverwege mijn oor en bovenop iets langer gelaten, ik hoef de eerste 3 maanden niet naar de kapper, maar dit was ook niet de bedoeling, de linkerkant was ook niet mooi geknipt.Tijdens het knippen werd er gezegd dat het niet helemaal recht was allemaal, dat had ik ook al gezien en was bijna 6 weken geleden gedaan door iemand anders van Brainwash, daarom was ik blij na ruim 1½ uur wachten dat ik het meisje kreeg die mij al eerder geknipt had, die had de laatste keer al gezegd dat ze het eigenlijk korter wilde knippen, dat leek haar leuk.

Gewenste Oplossing:

Er is nu voorlopig toch niks meer aan te doen, het is al 2 weken verder en hoop dat de volgende 2 weken erg vlug gaan voor mijn gevoel, dan is het niet zo erg meer. Ik ga maar een andere kapper zoeken, ik zoek er nl. een waar je geen afspraak hoeft te maken, dit in verband dat ik aan een bepaalde tijd ben gebonden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Brainwash Kapper

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Brainwash Kapper nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bora2007