Klacht: komen hun beloftes niet na

op 28 mei 2020 over Chubb in de categorie Verzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

3x gevraagd of deze verzekering tegen onvrijwilligwerkloosheid ook telt voor freelancers…3x antwoord jaaaaaa…nou ist zo ver dat ik onvrijwillig werkloos ben…moeten ze perse een contract hebben…wat ik al had aangegeven dat ik die niet heb…freelancer…kan fluiten naar mijn centen en al die tijd voor niks betaald…

Gewenste Oplossing:

ik ben pas tevreden als ik mijn 450euro per maand ga hebben..zoals in de verzekering staat...

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Chubb

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Chubb nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door andyenchantal