Klacht: Knorr Basis Bouillon

op 13 december 2017 over Knorr in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte dame / heer,
IK HEB GEEN KLACHT maar zou alleen heel graag willen weten waar ik nog de Knorr BASIS Bouillon de verkruimel blokjes zou kunnen kopen. Deze blokjes zijn zo perfect en handig en heel smakelijk in allerlei recepten. Ik mis ze heel erg. Heel u in een of ander hoekje nog een doos staan die van u zou kunnen kopen? Help.

Gewenste Oplossing:

Knorr BASIS Bouillon blokjes super, deze mag u niet uit de handel nemen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Knorr

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Knorr nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Trudy Basten