Klacht: klanten kunnen geen email aan ons versturen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Van diverse klanten kreeg ik te horen dat ze geen emails aan ons konden versturen. Krijgen iedere keer een foutmelding.
Met mijndomein contact opgenomen en die kwamen met de oplossing mijn klanten te gaan bellen en vertellen dat zij door hun host de instellingen moeten wijzigen?? Ik heb een van mijn klanten erover gebeld en kreeg te horen dat ik zelf maar moest zorgen dat mijn email werk. Mijn andere klanten zijn te groot om ook maar iemand te spreken te krijgen die over IT gaat. Laat staan klanten die het opgeven met ons on contact te komen. Nu krijg ik zelf deurwaarders aan de deur omdat leveranciers hun facturen niet meer kunnen versturen. Te bizar voor woorden want MIJNDOMEIN doet er helemaal NIETS aan!
Ik raad iedereen af om iets met MIJNDOMEIN te doen.

Gewenste Oplossing:

Zodra mijn email weer bereikbaar is voor mijn klanten!

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over MijnDomein.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over MijnDomein.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]