Klacht: klagen over hitte

op 24 juli 2016 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Deze week zei Nicolette Kluijver in RTL Boulevard dat ze zich ergerde aan mensen die klaagden over de hitte. Mijn man werkt in deze hitte hele dagen op een zwart dak en dat is afzien. Zelf kan ik ook niet tegen de hitte, 20 graden vind ik prima, maar als het warmer wordt, voel ik me ronduit ellendig. Maar daar mag je dus niet over klagen en je moet maar net doen of je het fijn vindt. Helaas hebben we op het weer geen invloed, dus we doen het ermee, maar deze opmerking schoot ons echt in het verkeerde keelgat. Makkelijk gezegd als je zelf waarschijnlijk werkt in een studio met airco.

Gewenste Oplossing:

Ik ben al blij dat ik dit heb kunnen melden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door NellydeGoeij