Klacht: Klacht theorie examen auto

op 11 mei 2017 over CBR in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn man is gisteren voor de 3e keer gezakt voor het theorie examen.
Dit is niet omdat hij het niet goed genoeg geleerd heeft maar puur omdat er vragen tussen zitten die helemaal niks met een auto theorie te maken hebben…
Ik begrijp dat het niet te makkelijk moet zijn maar kom op hoe wordt er bij jullie toch met mensen omgegaan met deze vragen zowel strik vragen al vragen die los staan van het auto rijden..
Weet je waar jullie mee bezig zijn??
Productie massa geld innen door mensen maar steeds op het verkeerde spoor te zetten …..extra tijd erbij te laten KOPEN of een tolk erbij KOPEN allemaal om het zogenaamd makkelijker te maken…
Weet je hoe dat heet?? Zakken vullen dus dat!!
ik begrijp niet waar deze vragen verzonnen worden….ook heb ik in 3 uur tijd in de gaten gehouden hoeveel blije mensen er bij jullie uit de lokalen kwamen en ik kan je vertellen dat dat er in 3 uur tijd slechts 2 waren de rest was allemaal boos en teleurgesteld GEZAKT.
Zelfs jullie personeel (de gene die de examens afleggen) geven aan dat het percentage dat tegenwoordig slaagt erg laag is….En wat doen jullie daaraan??
Dat jullie überhaupt zo willen werken met opgelegde wetten en regels die niet deugen en steeds maar weer veranderd worden alleen maar om zelf beter te worden van die arme zielen die keer op keer het examen niet halen.
ik vind het diep treurig dat dit zo moet….
Ook zal ik nog een officiële klacht deponeren waarvan ik verwacht dat daar iets aan gedaan wordt…..mocht dit niet het geval zijn laten we het over aan de nationale ombudsman.
.
Jullie bezorgen mensen gigantische stress en antwoorden erg simpel” : je moet goed leren….Maar niet inzien wat er gevraagd wordt .
Het is echt erg treurig dat er zo met mensen om wordt gegaan alleen omdat ze deel willen nemen op de wegen….Het gaat goed in Nederland zuiden waar je zuiden kan maakt niet uit wat we er mee aanrichten….Daar horen jullie ook bij….gefeliciteerd!!

Gewenste Oplossing:

Wanneer er eens serieus gekeken wordt wat er gevraagd wordt en ingezien wordt dat dit nergens op slaat .
Dat de theorie examen aangepast worden in de zin van wat echt belangrijk en van toepassing is zodat mensen een eerlijke kans krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over CBR

Reactie van de melder van de klacht Marlies1982

1 jaar geleden - Ik zie nu dat mijn woordenboek (om mijn telefoon ( sommige woorden verkeerd geplaatst heeft . Zo staat er zuiden waar je zuiden kan. Dat moet zijn vullen waar je vullen kan. Maar goed ik geloof dat mijn boodschap duidelijk zal zijn!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over CBR nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marlies1982